De Vaste Vriendjes

robi.jpg

Hé daar, ik ben Robi. Omdat ik zo’n slimme robot ben, heb ik een eigen rubriek in POMPOEN. Daarin geef ik antwoord op leuke kindervragen. Heb jij ook een vraag voor mij? Stuur hem op via dit formulier!

opstap.jpg

Papa, mama, Bart en Fleur Opstap gaan graag … op stap! Naar de kermis, naar de dierentuin of op vakantie naar een ver land. Daar valt van alles te zien. Zie jij het ook? Speur de grote tekening af om de details te vinden.

blaf-miauw.jpg

Blaf en Miauw zijn geen binnenzitters. Ze voelen zich het beste op een drukke plek, tussen andere honden en katten. Als er maar veel te zien is! Wat zie jij allemaal?

heksjezouk.jpg

Abracadabri abracadouk, ik ben heksje Zouk en mijn toverspreuken gaan niet altijd goed. Maar ik doe het lekker toch, samen met mijn vriendjes Noot de kat en meneer Pompoen. Mijn mama en juffrouw Opdetel worden daarom weleens boos op mij.

bibi-sem.jpg

Hoi, wij zijn Bibi en Sem van Haren en dit zijn onze papa en mama. We hebben een bijzonder huisdier: een eend, Eduard. Samen beleven we allerlei avonturen. Soms thuis, soms op school en soms ook op een andere plek.  

robi.jpg

De familie Poespas tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst tekst